Synt
  Visioner     Koncept     Support     Arkiv     Syntforum     Länkar     Hem  

Det var en gång...

dyr teknik som var otymplig och som användes mest till vad som behövdes. Idag mest använd i audio- och gitarrförstärkare såsom beprövad teknik och som radiosändarrör med kilowatteffekter.


Det effektiva...

Mycket kan göras med små och enkla men ändå mycket effektiva medel, detta kan ibland ge den mest sammantaget bästa kreativiteten. Det är märkligt att utvecklingen här, åtminstone hos de större aktörerna, tycks ha bedarrat för länge sedan. När kom Roland ut med en innovativ Lfo-modul senast?!


Det avancerade...

Utvecklingen inom syntindustrin har varit ojämn under de senare åren och synt.se-s ambition är att idéer kan vaskas fram och vara en språngbräda för att generera ny kreativitet inom syntrelaterad musikalitet. Vi tycker att det finns barriärer mellan olika tankesätt inom musik där syntrelaterad teknik har kommit att bli likriktad. Syntteknik kan göras till att vara ett organiskt instrument. Därtill har det kommit att bli effektivitet och datoranpassning som gjort att just den organiska aspekten ofta fått ge vika. Med andra ord, vi på synt.se tycker att den hantverksmässiga delen i musik med ny teknik behöver återskapas till att vara levande, med känsla. Detta blir en utmaning inom mjukvarubaserad syntteknik. Nya tekniker som ger användaren överblick och tid och rum för att forma mer själv.

Sidan är fortsättningsvis under utveckling. E-post Skicka e-post.

Copyright ©2005 Synt.se